Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jag tror jag tror

Jag tror det blir fett med röj ikväll! Verkar som hela Karlstad ska ut! Har fått inte mindre än 3 inbjudningar till förfest + 1 jag eventuellt inte är bjuden till men antagligen skulle kunna crasha om det kniper! Jag gillert!

Vart kvällen bär efter förferran vettetusan, men säkert till något röjigt plejs i Karlstads pulserande kärna! Det blir kick-ass!

Förresten, hur tar man sig ur diskussionen att man sett Kick Ass utan text, när man pratar med en polis? Jag svalde hårt några gånger, svettades ymnigt och drog sedan till att jag såg den i USA. När jag var där en snabbis. Jag har nog aldrig ens sett filmen, när jag tänker efter, svälj svälj, hehe är det inte lite varmt här inne? Haha, tur att han var lättsam och full.

Har ett viktigt uppdarg idag! Jag ska mata hungriga råttor på Skoghall! Tar jävligt seriöst på sånt här, och ska gå all in med mat, grönsaker och eventuellt en råttmuffin. Perfekt. Mja, alltså inte en muffin gjord AV råttor, utan FÖR råttor.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Om du inte sett Kick ass så gör det, underhållande film :)

2010-08-08 @ 00:05:47
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Jo, jag menade att jag sa att jag inte sett den, eftersom han var polis, och det kändes som fel sida lagen att jag kunnat få tag i en film utan text. Menar, hade jag sett den på bio så hade den ju haft text.

2010-08-08 @ 15:09:42
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits