Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nixinad

Var ute på en långrunda förut. Såg en orm, försökte att ta några djupa andetag och sedan tackla situationen på det enda sätt jag kom på:

Ja, jag fotade skiten.

Gick en bit till och såg ännu en orm. Men denna var död och halvplatt. Men jag gjorde som vanligt:

Vet inte varför jag lägger upp dessa vidriga bilder, kanske någon slags terapi.

Satte mig sedan och gonade i solen vid Alsters strandbad.

Försökte mig på en panoramabild. Hehe, lite svajigt.

När jag var på väg hem så stannade en bil bredvid mig. I bilen satt en kille som frågade hur man åkte till Krp. Jag svarade vad jag trodde, och då frågade han om jag också var på väg dit. Det var jag ju, och då sa han "Vill du ha skjuts?", jag tackade vänligt men bestämt nej.


Kommentarer

Postat av: apan

bra!!! man ska inte åka med främligar i bil.

2010-08-23 @ 20:37:49
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Erik

Var det en pytteliten orm, eller gigantiska barr?

2010-08-23 @ 21:33:43
URL: http://www.eriknow.com
Postat av: Kaka

apan: Näe iofs. Min tanke va "Det skulle aldrig en svensk ha frågat", haha :PErik: erm.. stora barr fosho.

2010-08-23 @ 23:48:47
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evy

det var en lång å smaler orm du plåtade där hehe.. ser ut som nån koppar orm eller nåt! jah.. den som levde iallafall! heh..

2010-08-24 @ 04:02:41
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Angelika

Varför så rädd för en ödla, då det är en koppar orm på första bilden, eller rättare sagt en koppar ödla som det faktiskt är.. hehe.. fast ska väl inte säga så... jag är lite skraj mot spindlar.

2010-08-24 @ 13:36:45
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/
Postat av: Kaka

Angelika: Ja, det var kanske därför jag vågade fota, för att det trots allt bara va en ödla! Ödla utan ben.. vilken fail. Haha!

2010-08-25 @ 12:20:17
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits