Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gomarran!

Rensade mobilen och la ut lite bilder på bilddagboken, om nu någon skulle vara intresserad av att veta.

Ska iväg om ett par timmar och kolla på en lägenhet. Tydligen en kusin till lillebrors kompisar som bor där! Berättar mer sen när jag har varit och kikat. Den ligger i alla fall nära där jag bor nu, så det är lite skönt. Knepigt att flytta. Knepigt att bo själv. Knepigt att behöva dela upp allt. Usch. Jag vill inte vara med.


Oj, jag publicerade aldrig ovanstående. Men då löser jag det såhär istället!

Lägenheten var jättemysig och jag skickade genast mail till bovärden att jag var superintresserad! Ett litet, men ordentligt kök, fin planlösning och stora fönster hade den. Nackdelen är att den inte har förråd, utan det finns ett i lägenheten bara, hur fan sak jag få plats med all min skit?

Idag är det plugg som gäller, ska skriva rörelseleksreflektion, litegrann på dansuppgiften och VFUrapport. Borde nästan dra ut internet så jag inte kan distraheras, men känner jag mig själv rätt så kommer jag smyga in på fb då och då under dagen ändå. Micropauser, kallar jag det och då är det plötsligt okej.

God morgon, ha en bra dag, kära vänner!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits