Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Barentillfälle

Rätt lustigt att jag för en knapp månad sen hade tråkigt och satt och sökte på gamla Barendeltagare på Facebook, och häromdagen så firade tydligen Baren 10 år och hade med en massa gamla deltagare på Aschberg på tv. Haha, vilken jäkla slump!

Hittade nämligen en gammal tidning jag sparat med reportage med Baren-Sonny och Baren-Karin (snyggaste typerna någon dokusåpa hittat f.ö.). Så jag blev sugen på att leta upp honom på fb, han hade ingen och jag sökte vidare på en massa andra. Baren ja... det var tider det.

 

Måste bara visa ett litet ihopklipp av några Barenbilderi från en klippbok jag har.


Kommentarer

Postat av: Lisa

På tal om facebook, har du extrema sekretessinställningar där eller? Jag ser aldrig dina statusuppdateringar i min newsfeed. Jag trodde att du aldrig var på fejjan längre tills jag gick in på din profil. Då såg jag att du uppdaterar din status mest hela tiden, men det har inte jag sett.

2010-02-23 @ 22:39:56
Postat av: kaka

Hm näej det tror jag inte, jag har inte kollat hur man fixar sekretessinställningar heller. Men folk brukar kommentera, så jag borde inte ha ngt filter.

2010-02-23 @ 22:55:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaha, då är det bara mig du har blockat då ;)

2010-02-23 @ 23:17:46
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Fin blogg ;D

2010-02-23 @ 23:25:57
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits