Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

:/

Igår vaknade jag och kände mig sjuk. Sov mitt på dagen och blev pigg. Bakade fula cupcakes, gjorde mat, åkte till Lina, fikade, åkte hem och började känna mig lite seg igen. Somnade som en stock och vaknade med ont i halsen.

Så nu sitter jag här, kurig och ont i halsen och försöker plugga. Erik sitter och snövlar och får inte gå till jobbet för de är livrädda för att bli smittade. Eller praktiken menar jag, på Gruvön.

Jobbigt att läsa om hur växterna gör, the circle of life på jorden och annat tjafs när man inte är pigg.

Imorrn var det Radium, hade vart kul att gå på. På lördag är det festligheter här. Passar jävligt illa med andra ord att bli sjuk nu.

Hade planerat att dra soffan till datorn och ligga och se på film via Voddler, men då passade Voddler på att ta ledigt till 8 mars. Tajming!

Kommentarer

Postat av: Anonym

köp zyx på apoteket (finns även i livsmedelsbutiker nu) jag hade jätteont i halsen i helgen men köpte zyx och sög på och halsontet var borta på två dagar :) det var the shit!

2010-02-25 @ 14:58:53
Postat av: LindaLynch

det var jag som skrev om zyx :P

2010-02-25 @ 14:59:20
Postat av: Rävfan

Eftersom ni ändå slappar så passa på att se "Fantastic Mr Fox", best movie evah!

2010-02-25 @ 19:11:59
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Linda: Hm ja det lät ju som en idé! Ska bara orka dra mig till das apotääk, som det inte heter på tyska.Räv: Ladda ner OLAGLIGT?!

2010-02-25 @ 19:30:03
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits