Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hutterbulle

Fyfan idag ska man ge sig ut på vidderna, det vill säga Herrhagen, fast det är bortåt 20 minus. Usch!

Lina ska bli orangegul i huvudet, Glenne ska bli kortklippt och jag fryser och gnäller antagligen en del. Ska bli kul!


Upgiften på ca 8 sidor är snart klar, inte riktigt, vilekt gör att jag har lite dåligt samvete för att lämna datorn i sticket. Den kan ju inte skriva utan mig. Synd, man borde ha någon sorts självgående uppsatsskrivarmanick.

Hursomhelst, bäst att smörja sig redan nu, så det hinner sjunka in, så det inte fryser halvvägs ner i ansiktet. Det rä sant, det kan göra det! För sjutton, ungdomar, ta hand om er!

Jag fick för lite kaffe imorse, så jag är lite grinig. Bara så ni vet.

Kommentarer

Postat av: apan

TA MED DEN DÄR TRÄNINGSVIDEON OXÅ!!!

2010-01-05 @ 12:40:28
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits