Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Trophy

Erik: "Ta på dig något fint nu när jag ska visa upp dig"

Jag blev mäkta förvånad över att mitt halvbakisfejs, pyjamas mundering och ögonfärg: rödsprängd inte verkade va tillräckligt för hans släkt. Nåja.

Såhär inställsamt ska jag sitta och fånle. Japp.

Jag är medveten om att jag ser riktigt trött ut, men det är väl bara så det är. Jag är vråltrött. Ska kamma luggen lite också, så är jag fit for kalas sen. Jag har på mig mina bästa gåbortpå60årskalas-kläder på mig som synes.


Kommentarer

Postat av: apan

men du ser ju görfräsch ut!!

2010-01-09 @ 16:22:41
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Malyn Cazzandra

Jättefint sminkad! :)

2010-01-09 @ 17:51:13
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: kaka

apan: Tycker du? Hmnej, jag tycker jag ser görschleten ut. Ja jävlar.Malyn Cazz: Tack! Tycker det ser ut som jag har misshandlar mina ögonvrår med vit kajal, haha!

2010-01-09 @ 22:42:02
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Du ser ju jättefin ut! Och sicken porslinshy! gulle-Ida!

2010-01-09 @ 23:52:34
Postat av: kaka

Kajsa: Tack! smink och bra ljus is da shit =)

2010-01-10 @ 12:03:25
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits