Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Woha, gott!

Soppan blev vriingod! Vi åt tillsammans med Italienskt lantbröd!

 

 


Kommentarer

Postat av: Erik

Härmed bannlyses fotografier på soppor. Det är svårt att få texten att verka trovärdig när man ser hur det ser ut.

2010-01-17 @ 16:11:42
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Okej, nästa gång tar jag med systemkameran, från en bättre vinkel, deal?

(smörgåsarna såg väl goda ut iaf?)

2010-01-17 @ 17:27:45
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, soppa ser inte så gott ut. Fast jag är vrålhungrig just nu så jag kan föreställa mig hur god den var ändå. Kokade ni bara grönsaker i buljong eller kryddade ni det också?

2010-01-17 @ 17:37:35
Postat av: kaka

Lisa: Vi tärnade och kokade potatis, morötter, palternacka, rotselleri i vatten och 1½grönsaksbuljong och 1 vitlök/persiljabuljongtärning. Sen efter ett tag så la vi i purjo- och vitlök, chilikrydda och persiljakrydda!

2010-01-17 @ 19:05:42
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits