Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Alfie

Igår bjöd Erik ut mig på dejt! Det var precis som förr i tiden, han hade jobbat lite extra (på föräldrarnas skortsten, btw), och fått in lite stålar. Han valde Alfie, och vi piffade  upp oss och skulle just åka när någon av oss kom på att vi kan kolla på hemsidan först. Tror vi skulle kolla menyn, av någon anledning.

Då ser Erik att det inte skulle öppna på 3 timmar. Vi var vrålhungriga och gjorde lite mat hemma. Vi åt och åt och bestämde oss för att inte beställa förrätt när vi väl kom til restaurangen.

När klockan var lite efter öppningstid blåste vi in till la stada och hittade ett minimalt bord där vi blev servade av inte mindre än tre (3!) servitörer! Jag kände mig som E-type, minst. Vi beställde "Köttets lustar", som är fläskfilé m bea.sås, oxfile m. pepparsås och kycklingfilé m champinjoner i portvinsås. Dock beställde jag bea.sås till alla köttbitar, så det var en hel damm av bearnaise på min tallrik, till min stora glädje!

Till efterrätt tog Erik en bananasplit och jag tog chokladgratinerade björnbär m. citronparfait. Vet inte riktigt vad det där sista är/var, men det var otroligt gott!

Tog inga kort, så jag lägger in denna istället:

Jag med E-types hår.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad gott det låter, men det är hädelse att byta bort pepparsås och portvinssås, även om det var till bea.Parfait är typ fryst grädde, lite som frozen cheesecake, fast utan ost.

2010-07-02 @ 13:18:00
Postat av: Krille

"det var en hel damm av bearnaise på min tallrik"I LOVE IT! [din formulering asså ;)]

2010-07-02 @ 22:57:52
URL: http://karlstad.wordpress.com/
Postat av: Rävfan

Låter riktigt trevligt :D

2010-07-03 @ 09:24:50
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: kaka

Lisa: mja, nja jag föredrar bea framför alla andra såser! Portvinsås är för sött, och ja... nej. Inga kommentarer.Krille: :D And I LOVE BEA!! <3Rävfan: Jao, riktigt najs! Kött für alles!

2010-07-03 @ 11:07:20
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Haha!

Helt plötsligt fick jag en syn innifrån en kyrka, säkert en 20år gammal syn. En prälle hade ett litet mäninskobarn i famnen, plötsligt hällde han vatten över barnet som genast började skrika... vänta nu kom det ljud till synen, ett barn skriker medans prällen säger; IDA då döper jag detta guds barn till BEAtrice (-:

2010-07-08 @ 02:26:43
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: Krille

-IDA "så" döper- <stavning>

2010-07-08 @ 02:29:09
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: kaka

Hehe, kanske prällen rent av häller bea över ongen! Åh, jag blir vrålsugen på bearnaisesås igen!!

2010-07-08 @ 11:18:37
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Fick en ny syn; Ongen kommer se ut som Maggie Simpson av all bea ;)

2010-07-09 @ 12:03:27
URL: http://karlstad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits