Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

DiLeva och DiDö

Dessutom är jag i valet och kvalet huruvida jag ska tro att DiLeva har misshandlat sin fru eller ej. Nu skedde denna misstänkte misshandel för typ sådär ett-två år sedan, så det är ju inte purfärska nyheter detta. Men jag gör som kvällstidningarna, jag blåser upp gamla nyheter i brist på annat.

Enligt vissa källor är det "allmänt känt att han är en misshandlare" och inte alls lever som han lär.

Andra menar att han får ta mycket skit från media, misshandelutredningen lades ner av polisen, både han själv och hans dåvarande, drama queen till flickvän har nekat misshandeln.

Dock gjorde de slut strax efter den där misshandel historien, plus att någon ju faktiskt ringde polisen.

Jag har sökt DiLeva för en kommentar, utan resultat.

How can you NOT trust this man?


Kommentarer

Postat av: Lisa

Ryktet har ju gått i 15-20 år. Ingen rök utan eld, sägs det ju...

2010-07-22 @ 18:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits