Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Glömd Cookiemama

Kakmamma, remake på Spidermama. Jaja, jag satt och läste Spiderchicks blogg och fick syn på detta. Under tredje frågan nämns att Spiderchick minsann alltid kommer ihåg moderns födelsedag, om än lite sent. Jag himlade med ögonen och tänkte att det kan man väl inte "råka" glömma. Herregud, jag har minsann alltid kommit ihåg min ömma moders dag!

Då slog det mig. Mamma fyller ju år i dagarna och jag har fanimej helt glömt det! Jag har varit så himla hispig över mitt stundande 25-årskalas att jag helt glömt bort mor! Det har aldrig hänt förut! Nu jäklar blev det liv i hjärnholken, shit och herregud vilket ego jag är som bara tänker på mig.

Alla tänker på sig,
det är bara jag
som tänker på mig.

Men jag har börjat klura på presenter som kanske kan kompencera mitt uppförande.

Kommentarer

Postat av: moder jord

men IDA...glömma mamma?? skärp dig..hihi

2010-06-17 @ 14:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits