Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Huddoktorn del 1

Nu börjar en spännande ny följetong som jag valt att kalla: Huddoktorn

Var där vid åtta imorse. Det satt tre-fyra personer utanför, så jag antog att dörren var låst och stod och hängde utanför jag med. Efter ett tag kom en gubbe och skulle in genom samma dörr och frågade mig om det var låst.
"Ja, jag tror det" sa jag "jag har iofs inte provat."
Gubben gick fram och ryckte i handtaget och dörren till hudmottagningen gled upp. Okej, första hindret (dörren) avklarat, och jag och personerna utanför gick in på mottagningen och skämdes för att vi inte provat att öppna dörren.
"Det va låst förut, när jag provade!"
tjoade en av de som suttit utanför och tryckt, för att inte verka bortgjord.

Det första som händer när jag kommer in i undersökningsrummet är att det knackar på dörren, och det visar sig att min läkare ska ha med sig... gissa vad...en prao, natuligtvis.

Läkaren berättar att jag har bl.a. akne. Det var mer än jag visste, och jag tycker det är konstigt att ingen av mina hudterapeuter sagt något om det. Jag kopplar ihop akne med typ finnar över hela kinderna, ärr, gropar, osv, men det har jag ju inte. Sen var det något mer också, som visst va så hemskt att han viskade det till mig. Skulel jag skämmas, eller skämdes han?

Han rev mig med en pinne på armen och på ryggen och hum:ade lite då och då och visade praoeleven som nervöst hum:ade med.

Fick komma in i ytterligare något rum och få snajsiga tejpbitar och fina mönster på ryggen. Det var någon slags version av pricktest, de har fyllt på de där grejerna med krämer, medel etc, och tryckt det mot min rygg. Så ska jag gå nu till på lördag, då ska Erik ta bort det och kolla så alla markeringar är kvar. Sen ska jag dit igen på måndag. När jag stod där med bar överkropp och öppknäppt bh slängde en sköterska upp dörren och undrar om vi tyckte det luktar bränt. Det tyckte vi inte.

Kanske världens största pricktest?

 

Jag får inte duscha medan jag har det här, funderar på att skippa att tvätta håret, eller armhålorna också under tiden, så får vi se hur kul det är på måndag. Säkert skitkul.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Hahaha! Jag vet inte vad jag skrattar åt, men det var ett roligt inlägg!

2010-03-04 @ 19:01:41
Postat av: kaka

Lisa: Hehe, får hoppas del 2 är lika spännande!

2010-03-04 @ 19:18:21
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Petra

Ett sånt test gjorde jag när jag var mindre, det kliade som satan!!!

2010-03-05 @ 12:49:32
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: kaka

Petra; Mja, jag skulle ljuga om jag sa att det är angenämt ^^

2010-03-05 @ 19:37:11
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits