Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kvantum åt alla!

I förmiddags stormade jag, mor och bror till Ica Kvantum! Det var premiär idag och vi var så lyckliga åt att vi skulle få gratis snacks, ost och eventuellt en korv. Det hade dessvärre resten av Karlstad också tänkt. Det var massa folk, mamma och Erik försvann strax i massan och själv var jag, naken, exposed, rädd med en trave bestående av fläskfilé, yoghurt, kaffe, bröd och annat jag hade fyndat dagen till ära.

Ringde upp Erik efter ett tag för att fråga var de var. De stod bakom den stora högen av kastrullkartonger som jag stod framför.

Det gick runt en tant med en stor låda på magen innehållandes gratis ballerinakakor. Erik försökte snappa åt sig en, men någon trängde hela tiden undan honom. Han försökte förtvivlat genomskjuta henne längs gångarna av varor, men hon överlistade honom gång på gång och till slut gav han upp.

Vi ställde oss i kassakön och fyndade choklad och chips längs vägen. Ballerinatanten kom gående och precis, exakt när hon var framme hos oss var kakorna slut. På botten låg endast ett par svettiga twistgodisar. Mamma drog en snyfthistoria medan jag snappade åt mig en lite godisbit.

Räd icke, historien slutar lyckligt. Både mamma och Erik fick varsin ballerina till slut.

Efter 35 minuter i kö kom vi ut ur affären. Vi hann inte med att stå i kö till gratiskôrven, men jag han åtminstone i tid till skolan.

Ica Maxi Wow! som affären kom att heta under skoldagen, av någon anledning.

Kommentarer

Postat av: Angelika

vi såg hur mycket bilar det va där så vi vågade inte ens gå in idag, tror henrik är på väg dit nu ikväll i hop om att det ska vara mindre folk där.. hehe, och när man läser det du skriver är jag glad att vi aldrig åkte dit.

2010-03-10 @ 20:07:30
Postat av: moder jord

lillebror åkte till ICA-kvantum en sväng igen....han var tydligen inte nöjd utan ville köa lite till..sikken tok....kom hem med en stooor påse naturgodis..jammmmi

2010-03-10 @ 22:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits