Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stämpel

Fick en stämpel när vi var på mässan. Vi funderade på vad det var. Mamma trodde att det var en snopp, medan jag satsade på ett skoavtryck. Beror väl på vilken sorts fantasi man har.


Kommentarer

Postat av: Malyn Cazzandra

Ser ut som ett hänglås :) Med lång ögla...

2010-03-06 @ 18:03:10
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: kaka

Malyn: Ja jädrer, det har jag inte sett! Undrar vad mer folk ser ^^

2010-03-06 @ 18:27:09
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Mäh. Det är en stämpel ju. Mest av allt en sån som en trycker i vaxet på julklapparna.

2010-03-06 @ 19:44:18
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Lisa

Har du gjort ngn personlig almanacka än? Jag vill ju se hur den blev :)

2010-03-06 @ 19:49:09
Postat av: The Magnus

Det är en sko. Men jag röstar på snopp i alla fall.

2010-03-07 @ 00:18:02
Postat av: kaka

Lisa: Nej, för när jag satt och skulle bestämma mig fick jag beslutsångest och funderade fram och tillbaka så länge att jag aldrig gjorde ngn. Nu tänker jag istället att det har ju gått 3 månader redan på det här året, ska jag vätna till nästa år, eller få för lite valuta för pengarna! Hur ska jag göra?!The Magnus: Hahaha!

2010-03-07 @ 11:36:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: kaka

hogie: Om detta tvistar de lärde alltså.

2010-03-07 @ 11:37:19
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja, vänta tills nästa år! Då har du ju lååång tid på dig att designa :)

2010-03-07 @ 12:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits