Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Trött skola

Hade en minst sagt meningslös föreläsning igår. Tanten började med att visa en film utan ljud. "Men ni fattar ju innebörden ändå!" "NEJ!" vrålade alla. En tjej längst fram hade hört ljudet från lärarens datorn och kunde berätta vad det handlade om.
"Vilken klass tror du barnen gick i?"
"Femman?"
gissade tjejen.
"Rätt! Det märks att du har vart ute i skolan!"
"Eh... näe, jag har vart lite på en förskola bara..."
"Du kan verkligen barn, du!"

Ingen fattade något. Det hade nog jag också kunnat gissa.

Vet inte om jag orkar gå idag. Energi är för jävla tråkigt, speciellt om man har en tråkig föreläsare som klickar igenom Powerpointpresentationen snabbare än man hinner blinka. Börjar om en timme. Vi får se.

Kommentarer

Postat av: hogie

Haha! Så jävla värt att ta gigantiska studielån för.

2010-03-02 @ 11:30:15
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kirre

har seriöst aldrig vart med om tråkigare föreläsningar än de om energi, så ja förstår dig!

2010-03-02 @ 14:38:18
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: The Magnus

Haha, fan vilken bisarr föreläsning... I want classes like that! >_<

2010-03-02 @ 19:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits