Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

G som i Gemenskap

Uu vad mysigt vi har det, vi på universitetet. Det åskar och blixtrar utanför och regnet fullkomligt vräker ner. Den lilla detaljen att jag börjar bli färdig och redo att åka hemåt vill jag inte riktigt tänka på. Jag tror det kan vara så att himlen öppnade sig.

Universitetsbiblioteket har stora takfönster som gör att det låter som vi håller på att sjunka, kanske är detta början till syndafloden alternativt 2012. Det gäller att börja i tid.

Vilken gemenskap man känner med de andra som sitter här, ungefär som när man är ute i skogen med sin hund och möter en annan med en hund och man hälsar glatt i samförbund! Nu har ju jag aldrig varit ute och gått i skogen med en hund, men jag har med mig Erik ibland, och folk hälsar. (Nej, jag brukar inte gå med honom i koppel, och nej, han brukar inte bajsa i skogen, och om han skulle göra det skulle jag inte plocka upp det. Så nu har iv det avklarat.)

Kommentarer

Postat av: hannah

jag tycker det var lite lustigt att du var tvungen att förklara att du inte tar med erik i koppel i skogen, hehe :)

2010-05-20 @ 20:15:58
URL: http://sassybellez.blogspot.com/
Postat av: kaka

Hannah: Bara så inga onödiga missförstånd skulle komma upp ;)

2010-05-20 @ 21:40:14
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits