Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Studentzoom

Hittade bandet från när jag tar studenten och bror min går ur nian.

Filmen börjar med att Lisa inte förstår att man kan zooma, så det är vrålinzoomat, men till en början riktigt bra filmat när... ja, visserligen fel klass, men ändå när en klass springer ut under lärarnas glada sång: "Nu har de gått! Nu har de gått! Nu har de gått och fått betyg!". När Erik hittar familjen har Lisa filmat inzoomade ryggar och nackar i flera minuter och hittar äntligen utzoomningsknappen.

Sen är det när jag och mina studentkamrater står och sjunger en sång utanför skolan. Jag är tyvärr inzoomad och man ser tydligt att jag inte kan en enda textrad där jag står bredvid Lina och gör konstiga miner. Sen springer jag och får massa blommor och sånt, och hoppar sedan käckt upp på lastbilsflaket! Scenen slutar med en slängkyss till kameran.

Väl hemma sitter jag, småfull, och öppnar paket. Tappar hakan när jag ser att jag fått en splitterny dv-kamera(ja, detta var några år sen...)! Skitkul att se, tror inte jag sett det förr!

Jag, Patte och Lina!

(Notera hur "rak" min mössa här. Jag hade inte fattat att man skulle ta ut kartongremsan som satt i den, så den står som en jäkla skeppshatt! Hoho!)


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha! Jag minns att jag tyckte att det syntes så dåligt i kameran när jag försökte hitta något att filma på.Kommer även ihåg att det var första gången jag skulle träffa din Erik och mamma pekade och visade vem han var. Jag tänkte vara snäll och filma honom åt dig så jag filmade och zoomade in rätt länge. Tills en helt annan kille gick fram till dig och gav dig en kyss. Jag hade filmat fel kille.

2010-05-26 @ 18:21:14
Postat av: kaka

Hehe, ska kolla det, om du filmar på någon misstänkt länge! Skulle du komma upp i sommar ngt? Då kan vi se på den om du vill :D

2010-05-26 @ 22:23:18
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja, jag kommer i augusti :)

2010-05-26 @ 22:56:41
Postat av: Anonym

haha....gullunge..du är för härlig

2010-05-29 @ 01:43:35
Postat av: mamsen

se ovan..glömde skriva vem jag var

2010-05-29 @ 01:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits