Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dagismat

Linas mamma hade frågat hur det är att bo med mig. Lina hade svarat att det var som att vara på dagis - vi äter hela tiden! Haha! Ja, jag är en storätare! Jag äter väldigt ofta, och hinner alltid bli vrålhungrig på bara några få timmar.

Förskolerutiner:
8.00 - frukost
9.30 - frukt
(10.00 - kaffe)
11.30 - lunch
(13.00 - kaffe)
14.30 mellanmål


Kaka och Aparutiner:
- Frukost
- Någon frukt eller något litet
- Lunch
- Mellanmål, ibland två st
- Middag
- Något (onyttigt) framför tvn


Känner mig som en mamma ibland när jag föreslår saker som att "Gå ett varv i lägenheten, Lina, och kika om du glömt att släcka någonstans!".

Men det är kul, vi är ju lite olika (som tur är). Som till exempel igår så sa Lina:
"Vi tar väl något enkelt till lunch?"
"Ja visst!"
svarade jag och tänkte mig makaroner och korv eller nåt simpelt.
Den "enkla" lunchen bestod i att Lina svängde ihop några köttfärsbiffar med kesella, kokade potatis och satte mig på att fixa bearnaisesås och sallad! Önskar jag kunde sånt! Hon skämmer bort mig med god mat alltså!

I helgas åt vi fiskgratäng to die for! När Lina skulle ta med gratängen i matlåda hade vi visst måttat lite galet. Den bestod nämligen i bara mos! Haha, jag har redan fått tre skrattanfall i skolan när jag tänkt på det! Hahaha, litte snopet liksom!

Kommentarer

Postat av: Evy

det lät ju som en rolig dag du haft eller så hehe om en annan kunde få va mä om sånt kul nån gång ha ha men inte alltid :D

2010-11-03 @ 18:00:17
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: hogie

Ni verkar vara ett så fint par. Så var det med mig och Jenny innan vi skaffade karlar. Älskade att bli bortskämd med mat hos Jenny. Ibland åkte jag dit och åt hennes mat fast hon inte visste om det. Så går det när man lämnar bort sin hemnyckel...

hon: var är du?

jag: eh... hos dig? jag var hungrig...

2010-11-04 @ 10:54:07
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kirre

tror att du å jag skulle passa att bo ihop. jag äter också hela tiden :)

2010-11-04 @ 19:22:51
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: Kaka

Exy: Rolig dag? Haha ja jo vi har det sköj.. o.Ohogie: Tack, hon compleatar mig (och göder mig, tror vi har en feeder på spåret!)Kirre: Det ska jag komma ihåg ;)

2010-11-04 @ 20:08:34
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits