Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

I said brr

Ibland är man glad att man är inomhus utan planer på utomhusgående:

Det blåser rätt gött, med andra ord.

Imorgon är det VFU igen, och då lär vi vara ute och röja runt åtminstone en stund. Sista veckan och det känns lite bittersweet. Gillar att vara ute, men samtidigt saknar jag att vara i skolan.

Schleten som jag är ska jag nog slagga strax. Har ingen riktigt bloggmotivation, får rycka upp mig snart, känner jag.

God natt på er, era jävlar!

Kommentarer

Postat av: Linda

Bittersweet var en riktigt bra beskrivning. Har du tänkt ge arbetslaget någonting sista dagen? jag har funderat på att eventuellt köpa någon blomma kanske? Några tips?

2010-11-29 @ 17:16:10
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Åh jag vet inte. hade ju tänkt baka, men så säger de ju gång på gång att de inte vill ge barnen något med socker i och sådär, så det går ju inte. Så jag vet inte, hmm!

2010-11-29 @ 18:39:25
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

precis och personalen har ju fredagsfika så då vill säkert inte de ha ännu mer sötsaker. Vi ska dessutom baka pepparkakor denna vecka så då har ju barnen redan fått det där söta. En blomma i söt kruka får de nog bli för min del. Man kan ju köpa en sån där röd julstjärna nu i juletider. Det är fint! :)

2010-11-29 @ 19:35:21
URL: http://livinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits