Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snäll kaka

Jag ser så snäll ut idag. Dessutom ser mitt hår blondare (gulare?) ut än vanligt och kortare. Har jag klippt/färgat i sömnen?

Dagens hittills största miss var att duscha på förmiddagen. Det var en miss av framförallt två anledningar:

1. När jag duschat färdigt var klockan ett par minuter efter tolv, och jag började skolan halv ett! Dessutom skulle jag hinna äta innan också! Fyfan va bråttom jag fick.

2. Dagens lektion innebar rörelse, det vill säga typ idrott. Det var hinderbanor och bollstationer idag och jag var genomsvettig efter en halvtimme typ. Lektionen höll på till 16, och det var bara att cykla hem och duscha igen.

Jag duschade mig snäll. Jag ser ut som en svärmorsdröm blandat med honung. Eller jag vet inte... Jag ser ut som Bamse. Hahahah, eller nej, det gör jag nog inte.

Snällast i kommun.

Kommentarer

Postat av: hogie

Giller den där tröjan. Var är den ifrån?

2010-11-02 @ 22:05:33
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: HM skulle jag tippa. Köpte den i våras!

2010-11-02 @ 22:12:49
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits