Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ida och Lina lagar mat.

Spaghettimaffian

Matlådedags på Fagotten. Ida bestämmer sig för att göra spaghetti och köttfärssås. Tar 400g nötfärs och öser i en halv burk Dolmio. På Dolmioburken går att läsa att man ska ha 350g köttfärs till en hel burk. Attans bananer, tänker Ida och öser i allt hon kan hitta. Hon nämner för Lina att hon är "lite dålig på att måtta spaghetti."

När Lina lite senare ska göra de fem planerade matlådorna så finns det spaghetti till knappt två. Lina hytter med näven åt Ida som skamset erkänner att hon inte visste vad hon gjorde.

Ida vill gärna styra upp nya spaghettin, men Lina tar saken i egna händer och portar Ida från köket med omedelbar verkan.

Lina pysslar hemmafruaktigt i köket. Ida sitter i vardagsrummet då det plötsligt hörs en duns följt av Linas hysteriska gapskratt.

Ida rusar till undsättning! I köket står Lina mer eller mindre dränkt i spaghetti, skrattandes, grävandes i slasken som är osynlig, men täckt i pasta. Ida skopar upp spaghetti med grytlocket som ligger i botten av slasken. Lina skrattar, gråter om vartannat. Ingen har någonsin sett så mycket spaghetti på samma ställe. Lina erkänner att hon är "lite dålig på att måtta..."

Ska bli gott med matlåda imorgon.

Kommentarer

Postat av: apan

haha. ;))

2011-11-01 @ 20:57:57
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits