Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

I'm a survivor

Idag har varit en lång dag som slutade tidigare än flera andra. Hur går den ekvationen ihop, tro? Jo, men det ska jag förtella hörni!

På förmiddagen så hade vi musikexamination #1 som gick ut på att vi två och två skulle lära ut en sång till klassen. Jag var med Linda, och vi hade övat och repeterat text och rörelser så de satt som en smäck. Sekunden vi klev fram inför alla förväntansfulla klasskamrater fick jag blackout. Jag mindes knappt va jag hette. Samma sak hände dessvärre också Linda. Men vi tragglade oss igenom sången, som klasskamraterna verkade kunna bättre än vi. Rörelserna glömde jag helt bort, förutom ett förvirrat "fjärilsfladder" som jag körde låten igenom.


Lunchen skrattade vi oss igenom och pratade snusk så oprydheten sprutade. Vi, jag, Linda och Sandra, öppnade oss för varandra och skrattade hyteriskt åt allt. Vi kände oss som 14 igen och fick ny energi!

Eftermiddagen spenderades i en miniversion av en gympahall där vi hoppade, sjöng, dansade, klappade, viskade, tramsade och hade allmänt skoj. Det var nämligt musikexamination #2! Ingen lärare närvarande, och övertrötta esteter visade sig vara en himla bra kombo!

När vi knatade hemåt hade i alla fall jag spänghuvudvärk och var astrött. Det var nog alla spänningar som släppte, gissar jag. Hem och brygga massa kaffe var det som gällde.

Kommentarer

Postat av: LindaLynch

haha, Snusktanterna ja! :DOch den bra nyheten var till mig och David och innefattade de här aktierna som han ska få ut. Det har ju dragit ut på tiden något så djävulskt men nu så verkar det vara löst äntligen! (Kände att jag inte behövde nämna detaljer kring det i bloggen..iallafall inte förrän det är helt färdigt med allt)

2010-10-14 @ 19:45:56
Postat av: Kaka

LL: Gött att det löser sig med det! Blev så osäker om det va något med skolan som jag missat :P

2010-10-14 @ 20:19:53
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits