Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ny etta

Ja, nu är det inte den roligaste förstaplatsen jag kommer presentera idag, men ändock en första plats. Det är nämligen listan över värsta bakfyllor genom tiderna som har en ny etta. Den ägde rum igår.

Dagen började ganska hyffsat med lite fil och tv-tittande, men eskalerade snabbt i en otrevlig spykavalkad. Kastade upp 1-2 gånger i timmen mellan 11.30-19.30. Uuh, det var ingen trevlig syn, och jag har nog aldrig känns mig så osnygg, så mycket hund (eller ja, hund... jag var väl mer som en mask) som när jag stod där på alla fyra på vardagsrumsgolvet hängandes över en hink, upphulkandes blod och galla (varsegoda för den bilden, inga problem).

Lina var inte hemma, och det var kanske på gott och ont. Å ena sidan slapp hon se och höra mig, å andra sidan hade det varit skönt med någon som kunde hämta vatten åt mig mellan uppkastningarna. Tjugo i åtta kom hon dock hem och gick och köpte cola till mig. Efter att ha vispat den totalt avslagen fick jag i mig ett och ett halvt glas. Lyckan var total när det stannade nere!

Kommentarer

Postat av: Linda

usch och fy :( Var det därför jag saknade dig i skolan idag? Bakfylle-eftersläntare?

2010-10-18 @ 16:20:56
URL: http://livinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits