Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Emmy, are u OK?

Bilade alltså ner till Linköping igår. Vi startade tidigt på morgonen och samtliga passagerare blev kissnödiga innan vi lämnat Värmland. Vi stannade således i Karlskoga för blåstömning, koffeinpåfyllning och bensträckning.

Vidare gick resan bra, vi sjöng och skrålade till diverse musik, som t ex den oförglömliga "Emmy, are u OK? Are u OK, Emmy?".

Lina lekte med sin banan.

Väl framme sprang vi in i någon slags trädgårdspark och skulle kissa. Jag råkade kissa en meter från en stig.

Fräna kristallkronor i trä'na!

Vi gick runt i vad som visade sig vara en ganska liten stad, och klev in i balla affärer som Monki, HM och Indiska.

I väntan på brudz som tar kissepaus #132

Sen blev vi hungriga och käkade på en 3 in 1 restaurang, jag åt sallad, Lina nachos, Hannill burrito och Emmy käkade BK-meal.

På väg hem kunde vi konstatera att vi åkt bil i drygt 6 timmar, och gått på stan i ca 3½ timme. Jag köpte inget förutom mat och en glass. Men jag höll på att glömma; vi såg en kändis! Wohoo, lyckan var total och resan kändes helvärd!

Trevlig lördag, indeed!


Kommentarer

Postat av: Rävfan

Så ni bara gled dit , gick runt, åt lite och sen åkte hem? ^^ Lite random må jag säga.

2010-09-12 @ 12:38:44
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Kaka

Jävligt random! Haha! Men rätt kul sätt att slå ihjäl en lördag :P

2010-09-12 @ 13:50:59
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det kan inte varit någon jätteball kändis antar jag med tanke på att varken du eller lina berättar vem det är ni sett? :)

2010-09-12 @ 15:22:02
Postat av: Kajsa

oj, mitt namn försvann. kändisfrågan var från mig!

2010-09-12 @ 15:22:47
Postat av: Kaka

Kajsa: Haha, det tänkte jag inte på; Andres Esteche var det. Kanske var för svårstavat för oss :P

2010-09-12 @ 21:46:06
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

aahaa! ja man kan ju liksom inte leave us hanging när man säger a liksom ;) han verkar ju sympatisk, vänsterpartist och allt!

2010-09-12 @ 22:57:56
Postat av: Kajsa

men jädra namn som hoppar iväg hela tiden då!

2010-09-12 @ 22:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits