Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ägg + sylt

Har längtat i 24 timmar nu efter smörgås. Vet inte varför, men jag har varit såå sugen på bröd i någon form. Till lunch hade jag helst ätit rostat bröd, och till kvällsmat med. Men jag har pli på mig själv och lovade mig själv att till frukost är bröd okej.

Iallafall, idag sitter jag och äter rostat bröd med ägg och sylt. Det är skitäcklig kombo. Råkade bara lägga det på mackan. Do not try that at home!

Kommentarer

Postat av: Ann

Nu undrar man ju lite över gravidbloggen du skrev om dagen innan första april? VAR den ett aprilskämt eller?

2011-04-05 @ 09:38:14
Postat av: Kaka

Ann: Skrev jag det första april? Haha, det hade kunnat bli ett jättekul aprilskämt!! Om det inte va för att det va sant.

2011-04-05 @ 13:51:30
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: evy

då föredrar ja BARA sylt på rostad macka om det ska bli gôtt isåfall haha :D

2011-04-08 @ 03:20:10
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Evy: rekommenderar verkligen inte ägg + sylt iaf ^^

2011-04-08 @ 16:38:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits