Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Aj ffs

Har ont i bäckenet och är inte alls särskilt sugen på att sitta och plugga idag igen. Dagen idag ser ut att bringa finare väder dessutom. Va rätt skönt igår att sitta inne en mulen regning dag. Men jag har uppgifter jag måste göra, och jag antar att det är skönare att göra dem nu, än nästa vecka när jag dessutom har heltid på praktiken.

Ska på ansiktsbehandling sen, och det kommer bli såå skönt!

Imorse vaknade jag, men tänkte lura mig själv att sova längre genom att inte kolla klockan. Jag antog att den var runt sju typ, och lyckades soman om. Gjorde så några gånger och när jag vaknade sista gången tänkte jag glatt att nu har jag säkert sovit till efter nio iallfall. Så jag sprätte upp, och fick syn på klockan som visade 07.17. Varför är jag aldrig såhär pigg när jag ska upp till skolan/praktiken? Inte vet jag, men nu är jag vaken iallafall, och plugga det ska jag.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ont i bäckenet och ont i ländryggen, är det foglossning på gång tro? Hoppas inte det, men det låter ju onekligen så. Jobbigt om det kommer så här tidigt :(Tror att Anna hade en del besvär med foglossning, hon kanske har några tips.

2011-04-28 @ 10:40:43
Postat av: Kaka

Ja jag är också lite rädd att det är det. Kan ju va att jag satt så himla mycket igår, gick upp runt halv åtta, och satt vid datorn till halv tio på kvällen och pluggade.Har för mig att Anna fick det redan i v12!

2011-04-28 @ 12:07:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kontakta barnmorskan så fort som möjligt och hör om det finns något sätt att förebygga problemen. Gör det nu innan du blir tyngre och problemen blir värre.

2011-04-28 @ 17:12:28
Postat av: Raaff@soclog

putte du kan få sitta i skuffen :P

2011-04-28 @ 17:50:11
URL: http://Raaff.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits