Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Design

Har en väldigt ouppdaterad design på bloggen. Tänker framför allt på bilderna, var ju över ett år sedan jag hade svart hår, och jag har inte sån frisyr heller. Undrar om jag någonsin förr noterat att alla bilder är tagna från samma vinkel. Haha, eller så såg jag det först nu. Tror inte ens det är från min bra vinkel. Jag minns inte vilken som är min bästa vinkel.

Senaste bilderna på mig är väl från min och Linas photoshoot i vintras, men det känns också lite för längesen. Hade ju tänkt att vara ute och plåta lite i sommar, men det blev aldrig av. Det löser sig, tids nog kommer det väl nytt.

Tror förresten mamma kommer få fel (nähä?!), när det gäller tävlingen. Lägger väl upp första strykningen imorgon, ja om inte Druttan kommer ikväll då!

Kommentarer

Postat av: Linn

Jag läser vård och stödsamanordnare på kau =)

Det är skitkul!! Nollningen är i full gång :)

Vad läser du? o vart?

2011-09-01 @ 21:32:45
URL: http://pearldrop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits