Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fullspacklad helg!

Helgen gick otroligt fort, och jag tyckte vi härjade mest hela tiden. Eller så var det jättelugnt, svårt att säga.

I fredags hade jag så himla ont i magen, eller typ där blindtarmen sitter, så jag kunde inte riktigt röra mig. Martin var ute och härjade med Håkan, så jag låg hemma i soffan och tittade på tv. Provade med värmekudde, eller att sitta/ligga/stå på olika sätt, men det gjorde ingen skillnad. Gjorde bara ont. Vet inte vad det var, kanske någon sträckning?

Min egen Ernst putsar och fixar denna gamla byrån.
I lördags var vi på dop i Hammarö kyrka. Martins kusinbarn William som döptes. Han var lugn och skrattade mest hela tiden. Efter dopet åkte vi till Arken och fikade, och efter det tog jag och Martin en sväng förbi huset där jag växte upp på Båtvägen. Jag blev nostalgisk, och såg att de flyttat granen (?) som stod vid vår brevlåda.

När vi kom hem spacklade vi lite byrå och senare på kvällen var vi till hamnen tillsammans med Lina och Hannill. Martins föräldrar + morbror joinade oss också. Det var jättetrevligt och mysigt, och jag käkade en hamnburgare, haha! Fyndigt!

Haha, gud va törra vi ser ut. Iallafall jag, haha!

Igår var vi på Harry Potter. Innan vi hade kommit in i biosalongen hade Martin lyckats få en tygpåse med handduk och vattenflaska i, från någon utlottning. Ingen fattade ritkigt vad som hände. Kvinnan i stolen framför mig hade jättelångt hår som hon viftade med på mina fotsvettsfötter, det blev så varmt att jag förskte flytta på håret, men  jag råkade trassla in tårna i håret och ryckte nog av några hårstrån för henne när jag försökte komma loss.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Det var kanske ligamentsmärtor? det hade jag en del, känns ungefär som en sträckning.

2011-08-01 @ 11:04:29
Postat av: Kaka

Lisa: Läste lite om det nu, och det var det kanske ja! Folk verkar ju dock ha det längre än bara en dag ^^ Skönt att få ngt ord på vad det kan ha vart!

2011-08-01 @ 12:20:07
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

För mig kom det plötsligt och varade några timmar, ibland bara några minuter, ibland flera dagar. Så det är nog olika.

2011-08-01 @ 12:37:14
Postat av: evy

haha Ida då! det måste väll vart rätt pinsamt å trasslat in tårna i hennes hår.. hon måste väll ha märkt av det te slut eller?? :) ^^

2011-08-02 @ 11:10:21
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits