Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sålt

Vi har lagt ut en annons på Blocket om ett skötbord vi ska sälja. Idag kom spekulant nummer två och kollade. Hon kunde knappt någon svenska, men lyckades ändå pruta ner priset till hälften. Jag blir så nervös på folk som ska pruta, eller ställd är kanske rätt ord. Det händer så sällan så när någon försöker pruta så blir jag så paff att jag går med på vad som helst. Fast först försökte hon skambuda på 30 spänn! Vafan, bara annonsen kostar ju 20! Näej, där var jag snabb iaf.

"Min fruson!"
"Eh..va?"
"Ehm..va heter det...? Fru..son? Fruson?"
"Fru...son?"
"Jah! Min fruson köper jag till!"

Då trillade poletten ner! Hennes sons fru! Haha, va dum jag kände mig. Hon sa massa saker som jag ibland nickade glatt åt, och ibland skrattade nervöst åt.

Kommentarer

Postat av: Anna F

hahaha ska ni redan göra er av med barnsaker??? ;-D mihi... hojta till om ni behöver nåt vettja, här finns resurser!

2011-08-11 @ 21:12:04
Postat av: Kaka

Anna: Vi har ett annat skötbord, så därför säljer vi detta :)

2011-08-12 @ 10:00:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits