Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Liten röv?

Köpte nya trosor sist jag va på stan. Kollade noga så det va rätt storlek, trodde jag. Tyckte de kände liite små när jag provade dem, men la inte så mycket tankar på det.

Och idag råkade jag slänga ett öga på storlekslappen- 4 storlekar mindre än va jag brukar ha! Haha! Eller säger man två? Jag vet, helt fel storlek är det iallafall. Men jag gillar läget och glider runt i dem som om det inte vore någon morgondag!

Kommentarer

Postat av: Evy

du får väll se till å köpa rätt storlek nästa gån då Ida ;) :P

2011-01-25 @ 00:33:43
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Var glad över att det inte är tvärtom bara, att du behöver några som är 4 storlekar större ;D

2011-01-25 @ 02:01:37
Postat av: Kaka

Rävfan: Du har helt klart rätt. Men känns ju ändå skumt att köpa så råfel.

2011-01-25 @ 09:53:05
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits