Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nolligt

Hittade min gamla nollningströja! Åh, så många kul minnen från nollningen! Såå kul, och jag fattar inte varför jag inte blev fadder året efter!

Kommentarer

Postat av: Evy

alltså jo ja trivs väll i själva lägenheten men det är bara jävligt jobbigt att bo SJÄLV om man säger så då! heh!.. är därför ja vill flytta så ja iallafall kan träffa min Tobba iallafall lite oftare eftersom.. visst om ja ska träffa vänner gör mig inte ett piss om ja får åka en längre bit med buss. det gör absolut inget!..

ja jo det med tapeter.. jo asså man måste ju fråga vad för tapet eller så man får ha.. asså ja har ju inte ens konstiga tapet färger här hemma, har ju t.ex en lagom mellan ljus orange i hallen å i köket en mellan ljus grön/gul aktig(mest ljus grön) då!..

å om ja sen skulle flytta från den då å bo tillfälligt(alltså om ja skulle vilja ha andra tapeter när ja flyttar till en annan) så är det nog rätt svårt att återställa(i den den i kr-hamn t.ex) tillbax samma om man säger så!.. tror ja undrar

2011-01-11 @ 15:17:43
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Soffan

Åh, PINK BIRDS!!!! Så jävla kul!

2011-01-11 @ 15:43:02
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kaka

Soffan: Ja, helt underbart! Glöm inte att kolla in Videokategorin, där du är med i en videon från slutsittningen! :D haha!

2011-01-11 @ 16:01:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: sofia

Till Orrholmen :)

2011-01-11 @ 19:33:53
URL: http://fialialejjj.blogg.se/
Postat av: Evy

ja jo ioförsig men.. ja vill ju flytta delvis för att ja inte gillar att bo i skoghall alls :( har blivit trött på att bo på detta lille sket ställe lixom.. är ju inte egentligen p.g.a tapeterna då men hehe.. vill ju överhuvetaget flytta bort från skoghall så att säga men ah så länge det är fräscht i en lägenhet så äre väll dugligt för mig att isåfall flytta in.. visst morsan har oxå prata på att det skulle va lättare å billigare om ja flytta te en hyres.. men ja har aldrig bott i en sån så ja lär väll inte bli van hur skillnaden är men det lär väll märkas isåfall den dagen ja VERKLIGEN inte står ut totalt å vill leta med en gång å flytta så fort som möjligt!

2011-01-11 @ 22:08:59
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits