Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ajje

Igår hade jag galet ont i ryggen. Grinade när jag inte hittade mitt stödbälte och Martin fick masa sig upp, sömndrucken och jävlig och hittade det på 1 minut. Orkar inte med mig själv när det gör så ont. En alvedon hade vi hemma, och det hjälpte som bara den.

Ända till kvällen när de närbelagda affärerna hade stängt, då kom ryggontet tillbaka. Provade att ligga på golvet, stå, stå på knä på någon stol, sitta, gå, inget hjälpte. Pallade till slut upp mig i soffan med lite kuddar och drog igenom några avsnitt av Lost för att tänka på något annat. Skitkropp. Älskar mitt stödbäste, det räddar vilken ont rygg som helst. Åtminstone min.

Idag känner jag mig lite stel, i ländryggen är det, men det är mycket bättre. Ska dock inhandla värktabletter idag.

Men tänk på att du är tjock.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Har du pratat med barnmorskan om dina ryggproblem? Det finns kanske mer rejäla stödbälten att köpa/låna/hyra?

2011-07-12 @ 11:34:56
Postat av: Kaka

Lisa: Ja hon gav mig en lapp om gratis sjukgymnastik, men de har semester till den 20e. Så jag får vänta. Rejälare stödbälte känns lite meningslöst när det jag har hjälper :)

2011-07-12 @ 13:41:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits