Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Halvofrivillige golfaren

Igår gjorde jag något så otippat som var med till golfklubben och slog några bollar. Kände mig inte alls som Annika Sörenstam, som jag hade räknat med, och slog inte ens 50 m. Det var nog klubbornas fel, eller bollarna, det var ju bara träningsbollar, inte riktiga.

Vi tränade lite puttning också, jag gick i mål på dubbelt så många slag som Martin. Jag var nöjd. Kanske ska köra minigolf istället, så slipper man svinga så långt. Kan inte ens minnas när jag minigolfade sist. Det var nog i min ungdoms skönaste dar.


Precis när vi skulle ta på oss och åka och handla igår kom störskuren från helvetet Det haglade och blixtrade så strömmen gick i hela lägenheten. Så typiskt. Men vi kom iväg och det var uppehåll ända till vi hade handlat klart och skulle ta ut maten i bilen. Då började det igen.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Golf är svårare än man tror!

2011-07-13 @ 19:09:09
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, toksvårt! Har du spelat?

2011-07-14 @ 09:58:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har varit med och tränat utslag, men jag har inget grönt kort så jag har aldrig spelat på riktigt. Har bara gått med och det är rätt tråkigt. Det tar ju sån tiiid, bättre med minigolf :)

2011-07-14 @ 13:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits