Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Anteckningar

Idag fyller världens bästa mamma år. Satt och tittade i min tio års-dagbok vad jag hade skrivit denna dagen. Fick syn på följande:

Haha, va glad hon måste blitt.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha!!

2011-06-27 @ 12:09:57
Postat av: Lisa

Dag 1: "Smörgåstårta hos mor. Firade både henne och mig."Dag 2: Grillade hos mor. Firade både henne och mig."Dag 3: Fikade hos mormor för att fira mor."Hur mycket firade ni egentligen?

2011-06-27 @ 12:37:04
Postat av: Kaka

Det är ju som sagt tioårs kalender, så första anteckningen är från -08, sen -09 och sista är -10!

2011-06-27 @ 13:12:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Aha, jag trodde att datumen följde på varandra som en vanlig kalender och sen liksom började om när det blev nytt år. Men varje datum står 10 gånger på en sida alltså? Jag fattar...

2011-06-27 @ 13:24:16
Postat av: hogie

Undrar ju vad det står under också... "hon fick sop"?

2011-06-30 @ 16:41:37
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Hahah, en sop, ptja det är nog en sopkvast av något slag.. vet inte riktigt ^^

2011-07-01 @ 09:30:16
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits