Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Men!

Kom till skolan tjugo i nio och såg att det var helt folktomt där annars hela klassen brukar sitta och invänta läraren. Tänkte att jag kanske bara är tidig, så jag satte mig att vänta. Kreten dök upp efter ett tag och vi väntade och väntade. Ingen klasskamrat, ingen lärare.

Vi gick för att hitta våra bildmappar för att ändå slutföra vår lilla bok vi gjort tillsammans. Hittade min mapp, men inte Kristins (som innehåller boken bl a). Den va som uppslukad av jorden. Barbro, läraren, var inte på sitt rum så vi hängde utanför salen i väntan på att hon skulle dyka upp.

Jag svimmade nästan och ångrade att jag inte tagit fler (h)järntabletter. Vid kvart över tio gav vi upp och knatade ner till bussen. Köpte oss lite fika (jag fick t ex äntligen smaka croissant!)

Loggade in på its nu, och fick syn på det här meddelandet:


Suck, kunde hon inte lagt ut detta igår kväll istället?! Ja, alltså, det var jättetrevligt att sitta och tjöta med Kreten, men jag hade hellre tagit sovmorgon eftersom jag sovit som en kratta i natt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits