Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Imorgon är nog en bättre dag.

Såhär skrev Mia Skäringer:

"Men efter döden finns ett nytt liv. Jag vet. Jag har dött. (Ja faktiskt, även de som lämnar dör. Inte bara de som blir lämnade.) Gått genom tunneln, kisat i ljuset och fått nya vingar."

"Jag går med ett flisigt järnok. Två tunga hinkar. Min egen och alla andras. Bär all världens skuld. Vad har jag gjort och hur kunde jag? Frågorna ekar tills de blir ett evigt tinnituspip jag inte längre märker."
(Ur: Dyngkåt och hur helig som helst)


En dag i taget. Idag har jag berättat något för någon. Nu ska jag fokusera framåt, och försöka koncentrera mig på hur jag mår. Jag. Nej. Imorgon. Idag ska jag fortsätta bära tunga hinkar som håller på att dränka mig.

Kommentarer

Postat av: Linda

:( Hoppas inte hinkarna är alltför tunga. Glöm inte att jag finns här om du behöver prata kakan <3

2011-03-11 @ 19:01:04
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gick det inte så bra alltså? Men nu har du gjort vad du kunnat för att lösa allt på bästa sätt, ta nu och fokusera på dig och det positiva som händer i ditt liv nu. Du ska kunna glädjas och inte gå omkring om ta på dig alla andras problem. Kram.

2011-03-11 @ 19:14:11
Postat av: Kaka

Tack båda, jag försöker gå vidare och se framåt. Lite lättare sagt än gjort, men jag jobbar på det!

2011-03-13 @ 21:34:17
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits