Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fantastiskt

Kom sent till Martin igår. Skulle varit där 19, men anlände på Herrhagen tio över. Ingen parkering fanns att tillgå, ja inte på gatan åtminstone, så det blev till att parkera på betalplatserna. Snål och stressad som jag var ville jag inte betala så mycket, utan tänkte att jag lägger i lite pengar, och kan sen gå ut och kolla om det luckrats upp sig lite på gatan.

Men så kom stressIda in i bilden, och det slutade med att jag la i pengar till kl 4 ungefär på morgonen. Hur tänkte jag nu, kan man fråga sig. Ingen aning.

Kom ut och skulle åka till praktiken tio över åtta, och såg att 20 min tidigare hade farbror lapplasse vart där och lappat och botat mig. Perfekt start på dagen, kände jag.

Ikväll ska jag på DiLeva, va ska ni göra?

Kommentarer

Postat av: Linda

Jag ska äta pizza :D Hoppas ni får en mysig kväll!

2011-05-13 @ 19:24:21
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Martin

Ska sitta hemma och vänta på dig! :D

2011-05-13 @ 21:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits