Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snabbhelg + bzz

I fredags var jag och mamma på DiLeva! Han var jättebra och sådär gött flummig som man hade väntat sig. Han fnissade massa och kastade ut frukt till publiken. Tyvärr vill inte min mobil lägga över bilder, så jag kan inte visa upp något.

I lördags åkte jag och Martin ut till Skoghall och käkade chokladtårta (i 5 våningar!). Jag blev alldeles till mig och tog tre bitar + kakor. Vi firade också bror som fyllt 23 (jag råkade gissa på 24), av oss fick han nya Harry Potterfilmen på blueray och dvd.

Efter det åkte vi och tvättade min bil, så nu skiner Molle som den värsta rääserbilen. Eller ja, som den värsta rena bilen.

Har inget minne av söndag. Vad gjorde vi då?

Idag har jag, efter praktiken suttit och pluggat och kännt att det varit rätt gött med en regndag. Slutade halv tre idag, så jag har fått lite gjort för en gång skull.

Mitt i den första stora regnskuren kom en stor geting infarandes. Den snurrade runt lite i fönstrena, innan den snabbt gav upp och började gå istället. Så den har traskat runt här inne, hälsat på den halva humlan, kollat läget under sängen och under soffan. Han verkar halta, så jag vet inte om han har trasslat in sig i damm, eller stukat sig på nåt vis. Får väl se var han är imorrnbitti.

Svårt att få med hur jäkla stor den här getingen är. Typ 2 cm!

Kommentarer

Postat av: apan

men döda den!!!

2011-05-17 @ 21:38:54
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

den är död nu. Jag gjorde inget annat än såg på när livet gick ur det lilla krypet, men ändå. Nu slipper jag undra var den håller hus.

2011-05-17 @ 22:06:00
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: evy

sjit hade ja sett den hade ja fått panik.. har geting fobi ja.. tycker det är så hemskt när de flyger runt en, å så känns det som om man blir attackerad av dom ibland.. as jobbigt ju! =/

2011-05-18 @ 02:57:20
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Evy: Ja nu har jag ingen fobi, men denna flög ju som sagt inte, utan spatserade runt på sina ben :D haha

2011-05-18 @ 20:16:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits