Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ny telefon

Skulle bara säga att jag har fått min nya telefon nu, och utnyttjar den till fullo:

Viktigt att berätta var i lägenheten man är. Haha.

sögen på Wordfeud, invita gärna mig, heter simkaka! Ja, jag vet att jag är flera månader efter alla andra..


Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag har aldrig spelat wordfeud, känns som att jag är så efter så nu vågar jag inte möta någon för jag kommer inte fatta nåt :P Jag kanske invitar dig om jag får tid någon dag.

2011-11-24 @ 10:54:06
Postat av: Martin

Nej Lisa de är nog ingen idé du försöker. Alfapet är invecklade saker.. :D

2011-11-24 @ 11:15:22
Postat av: Sofie

Kursen har varit jätterolig och lärorik ändå :P bara så jobbigt att vänta på sena svar på uppgifter :PLägger till dig på wordfeud ;)

2011-11-24 @ 19:26:43
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: Ida

Lisa: Jag vill möta dig! Jag är ju också efter alla andra, har ju just fått telefonen. Det går inte på tid, så du kan lägga ett ord när du får tid, och sen vänta två dagar och lägga nästa typ :)

2011-11-25 @ 11:07:58
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Hugo

Totaly kaka! ;) haha

2011-11-25 @ 11:32:27
URL: http://frandagett.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag tror att jag har invitat dig. lisa 139

2011-11-25 @ 13:25:02
Postat av: Evy

vad är en wordfeud??? heh..

2011-11-29 @ 22:13:18
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits