Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hm

Är inte helt överens med mig själv hur jag ska göra. Lite trist att ha två bloggar, samtidigt som det är lite skönt att ha en som helt handlar om livet med en drutt, och denna som kan handla om mig. Men just nu gör jag inte så mycket annat än är med Druttan, så det blir inte så mycket skrivet på denna bloggen.

Imorgon ska jag troligtvis träffa Lina! Jippie och tjoho!

Vad har hänt annars då? Jag har klippt mig. Tänkte på det, att va svårt det är att vidhålla en åsikt när folk tycker annorlunda. Jag klippte t ex lugg och blev toknöjd! Kom hem och Martin säger: "Vad konstigt du ser ut." "Konstig? Vaddå?" "Ja, i den där luggen..." Även mamma tyckte det var "ovanligt" att se mig i den här frisyren. Jag börjar vackla i min åsikt; är det inte så snyggt, after all?

Lisa har varit här med sin Alfred, och det var så himla roligt att träffa dom! Så synd att vi bor så långt isär så man bara ses några gånger per år. Mamma fick nästan svindel när hon tänkte på att jag kunde åka ner själv till Lisa, och trassla mig genom Göteborg med alla filer och bilar. Haha. Nej, jag fattar inte hur Erik och Lisa kan fara och flänga fram och tillbaka helt själva.

För en vecka sedan var jag i skolan för det var lite information om nästa års examensarbete. Åh, jag kände vad jag saknade skolan när jag träffade alla! Var lite som att vara på kändisgala; litte sådär "Åh, där är hon!" och "Kolla där, det är ju dom!". Hehe. Skulle va kul om man gick i skolan en dag i veckan eller så... men det får vänta några månader. Yes.

Ikväll kommer två av Martins kompisar hit för att kika på Drutt och troligtvis fika. Men dessvärre åt vi upp det sista fikat i måndags, när några släktingar till Martin var förbi. Så jag borde kanske göra min plikt och baka. Vet inte om jag orkar dock.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Du kan ju ta tåg! Men det innefattar ju risken att bli sittande mitt bland massa folk i flera timmar med en illvrålande bebis... Annars får du väl ta med dig nån som vågar köra :-)

2011-10-26 @ 14:45:06
Postat av: Lisa

Och jag tycker att luggen är skitsnygg, men den ska vara platt!

2011-10-26 @ 14:45:42
Postat av: Ida

Lisa: Jo, jag vet, tåg skulle väl va både säkrare och billigare, men som sagt det är lite gambling om man ska åka tåg med Tuva... :P

2011-10-26 @ 16:06:25
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

Ja, luggen är jättefin på dish! håller dock med lisa, den skall vare platt!!

2011-10-26 @ 20:13:53
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Marie Andersson

Hej. Har läst din blogg ett tag å undrar om det finns ngn möjlighet att få länk å lösen till din andra blogg? É gammal klasskamrat mé din syster Lisa.

2011-10-27 @ 09:27:19
Postat av: Emelie

Jag tycker du passar jätte bra i lugg! Pussa skruttungen från mig:)

Kramar

2011-10-27 @ 09:28:52
Postat av: Anna F

ovanligt att se dig i lugg, men det är inget fel på frisyren alls ida! Upp me hakan o var stolt! Druttan har en fin mamma! ;-)Söt liten tuva, så liten o pluttig^^

2011-10-27 @ 19:41:38
Postat av: Martin

Du är jättesnygg! De va bara lite ovant.

2011-10-28 @ 09:23:55
Postat av: Lisa

Snygg sidbena på Tuva där. Vem har kammat henne?

2011-10-28 @ 15:28:48
Postat av: Ida

Tack hörni! <3

2011-10-29 @ 16:32:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evy

hehe va söt! hihi börja skratta lite å tänkte att va elakt sagt av martin att tycka du såg konstig ut i den där luggen.. men har inte ja för mig du förr haft en sån liknande lugg.. har för mig ja sett det för länge sen på en gammal bild nånstans på dig när du var gulblond å tjur ring i näsan eller nåt heh

2011-11-03 @ 01:04:12
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits