Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hejje!

Igår va jag akut göra-något-sugen, så jag föreslog att vi skulle åka och fika någonstans. Hade suttit och sett på "4 stjärnors middag" och blivit inspirerad av någons marängsvish (lika omöjligt att stava som att uttala). Vi visste inte var vi skulle när vi satte oss i bilen och körde ut ur parkeringen. Jag funderade på Kristinehamn först, men klockan var såpass mycket så vi visste inte om det skulle vara öppet någonstans. Det var ju lördag dessutom.

Så vi åkte till Bergvik och strosade igenom Maxi och Obs bokavdelningar. Sen var jag hungrig och vi satte oss och tog varsin kebabtallrik på Mama's pizzeria. Gott, minsann!

Sen gick vi in på Apoteket och vidare genom Bergvik. Jag fick ont i fötterna, så vi satte oss på första bästa lediga bänk och vilade. Då kom svärföräldrarna gående och vi satte oss och tjötade med dom.

Sista hållplatsen för dagen blev Maxi igen där vi köpte maräng, dyrt kött (Rostas, hette det), choklad och cola.

Väl hemma var vi fortfarande mättta efter kebaben, men gjorde ändå, efter några timmars väntan, iordning kött, pommes, bea och sallad som vi glatt åt. Klockan var säkert 22 innan vi kom för oss att göra efterrätten, men gott var det!


Gammeldags vaniljglass, maräng, banan, grädde, chokladsås men riven marabou!

Martins såg godare ut, råkade dock fota armen hans också. Till detta dracks rödvin.

Kommentarer

Postat av: Eve

När man är gravid & har cravings så äter ju mannen också =) Dock går det fortare för mamman att gå ner efter graviditeten men svårare för pappan.

Min man skyllde på att jag tvättade hans kläder för varmt när han sympati åt med mig första graviditeten :)

2011-09-18 @ 13:47:23
Postat av: Evy

gött dä såg ut då.. man blev ju faan sugen.. men ja låter mig nog baka min lilla gi kladdkaka imôra(tisdag) istället ;)

2011-09-19 @ 23:49:33
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits