Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ny säng

I söndags spontanköpte vi en ny säng efter att ha sovit illa länge båda två. Vi tänkte att vi väntar med att montera ihop den tills Druttan är född, men igår kväll kunde fixar-Frasse a k a Martin inte hålla sig längre utan skruvade och monterade för glatta livet!

FÖRE(glömde ta bild, så detta är i början av juni, innan vi ens satt upp några hyllor):

Låg säng, höga sängbord, mjuka utnötta madrasser.

EFTER:

Superhög säng (går till precis under röven på mig, om det säger någon nåt), sängborden är plötsligt rätt höjd och madrasserna nya och fräscha!

Jätteskönt med en så hög säng på nätterna när jag ska upp och kissa mitt i all bäckensmärta, må jag säga! Hade inte lika ont i fogarna inatt heller, så det bådar ju gott. Dock tror jag att vi har ett lite för litet sovrum för att en sån här stor säng ska göra sig, den blir liksom fulla luften med säng. Men den går att ha i olika lägen, så vi känner in, och sänker eventuellt om ett tag.

Kommentarer

Postat av: Martin

Känns som de är dags med ett nytt överkast också..

2011-09-27 @ 11:03:49
Postat av: mamsen

Den var fin...tycker inte att den ser så jäkla hög ut! Men klart högre än den gamla iof.Ja ett nytt överkast är nog inte helt fel...:)

kram

2011-09-27 @ 11:51:21
Postat av: Ida

Nytt överkast ja.. det är lite kort ^^

2011-09-27 @ 12:10:14
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Martin

Då tycker jag världens bästa svärmor fixar de :D

2011-09-27 @ 13:07:41
Postat av: Sofie

Snygg säng! En sån kollade vi också på :)

2011-09-27 @ 14:38:00
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: cammie

vill gärna tipsa dig om två par tävlingar som jag har på min blogg. Jätte lätt att delta. Välkommen in till mig! :)

2011-09-27 @ 16:59:02
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Linda S

Jag har ju också en sån säng (den första ni hade).. och har ett helvete att komma upp på natten för kissning.. haha! Känner mig som 150 år med 150kg övervikt :)

2011-09-28 @ 16:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits