Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Försök till gulligull.

Igår kväll var Martin ute på galej med några polare, och jag tänkte att jag skulle vara lite romantisk och sätta upp en gullig lapp som han sen skulle se när han kom hem. Tänkte att på spegeln i bvadrummet verkar vara ett säkert kort, då ser han den när han borstar tänderna. Så står han där, trött å full och bah "Naaw, min flickvän är bäst! Gossigoos!" (eller vad nu en karl kan tänkas tänka när man ser en sådan lapp).

Så jag satte upp den där och låg lite förväntasfull och väntade på att han skulle komma hem.

Hem kom han, klockan var väl runt 3. Hör att det prasslade ute i köket, gissningsvis käkade han fyllemat från BK. Hörde att han grejade och prasslade en stund innan han kom in i sovrummet. Klädde av sig och la sig på täcket. Började ana oråd.
"Har du inte borstat tänderna...?" frågar jag diskret.
"Näe."
"Men... ska du inte göra det då?"
"Näe, jag örker inte."
Blir desperat.
"Men jag har ju satt upp en gullig lapp ju!"
"Jaha... va står det på den då?"

Pfft! Vände mig om och somnade.

Haha, kanske inte var bästa tidpunkten att försöka något sånt.

I somras la jag en gullig lapp i hans ena sko när han skulle på golftävling tidigt på morgonen. Han hade satt på sig skon utan att märka att det var en lapp i, och inte sett den förrän han bytte skor innan tävlingen. Då hade han gått runt med lappen i skon ett tag, så den var knölig och ingådd.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Du kanske skulle hitta på något annat än lappar? :-)(jag la en gullig lapp i Henriks säng en gång när jag varit där och hälsat på, men han missade den)

2012-01-29 @ 09:53:41
Postat av: Ida

Lappar verkar inte vara vår grej, onekligen, haha.

2012-01-29 @ 10:58:17
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Martin

Jag läste den sen på natten! :D

2012-01-31 @ 12:41:55
Postat av: hogie

Du kanske kan häfta fast den i pannan på honom på natten så ser han den på morgonen, när han förhoppningsvis, borstar tänderna?

2012-01-31 @ 16:20:32
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Ida

hogie: Pannan! Svår att göra när han är ute och tanken är var att han skulle hitta den när han kom hem iofs. Annars va det ju ett bra förslag! :D

2012-01-31 @ 16:30:11
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evy

hahaha du lyckas bra du med dina lappar hör ja xD skratta för fullt när ja läste å tänkte hur det såg ut framför mig när han först inte märkte dom haha :D

2012-03-10 @ 17:10:53
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits