Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Grillpremiär och helgrapport!

Snabbresumé av helgen:
Fredag: Spelade badminton med Martin, fick inte bara storstryk, utan även våldsam tränignsvärk. Drack en öl på kvällen men kunde knappt lyfta glaset.

Lördag: Lugn dag, och när kvällen kom slaskade jag på lite smink och någon gammal tröja jag hade glömt att jag hade och begav mig till Gruvolyckan. Där hade Peter och Regina fest! Kul att träffa dom igen, var tooklängesen. Klockan hann knappt slå midnatt innan jag och Lina planerade hemresa. Vi var trötta och "inte 20 längre".

Söndag: Min kropp misstog mitt sansade alkoholintag för råfylla och tilldelade mig en kraftig baksmälla. Så kraftig att jag spydde! Fyfan, det gör ju jag aldrig. Martin hade ölat på hockeyn, så han var lite seg också och vi kände oss som dåliga föräldrar som knappt orkade med Tuva. Men hon skrattade och sparkade på oss när hon fick ligga i vår säng medan vi försökte vila.

Dagen var solig och fin så vi inspirerades till städning, så balkongen fick sig en vårputsning. Bord torkades och golv sopades. Vi fick upp dynorna från källaren och slog till och med till med grillpremiären!


Kommentarer

Postat av: Martin

Och helt plötsligt har INGEN nåt att säga..

2012-03-20 @ 21:21:44
Postat av: Lisa

Brukar vara så när man gör sig till och skriver ett extra långt inlägg, då lyser kommentarerna med sin frånvaro :)Ser gött ut i vårsolen iaf. Tuva är söt som vanligt.

2012-03-21 @ 11:25:52
Postat av: Ida

hehe precis!

2012-03-22 @ 15:59:20
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits