Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fredag

Sitter och försöker plugga. Det är ingenting på TV, middagen är intagen, Martin har inte kommit hem och TUva sover. Låter ju ultimat, tycker ni inte?

Arbetet som ska in på söndag är inskickat, och jag försöker få till ytterligare ett kapitel i projektboken. Men det känns så segt, jag har ingen lust och ingen motivation alls. Har skrivit om geomteri, och det känns som jag simmar i klibbig kola när jag försökte börja med lite mönster också. Olika matematiska områden som måste skrivas, men jag vill inte!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Segt när motivationen inte finns, men tänk vad du har klarat av den här veckan ändå, fast det har varit så tungt!

2012-05-12 @ 10:54:44
Postat av: Ida

Ja, jag känner mig lite som stålkvinnan, faktiskt! :D

2012-05-12 @ 19:45:45
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits