Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ärenden

Idag har jag fått vissa ärenden ur världen; sagt upp de gamla bankkontona, lämnat in nycklarna, blivit godkänd på städningen av Gitarrgatan och handlat alldeles för mycket.

Ang det sistnämnda: Jag gick in på en affär (sa goddag va har ni här, kan man möjligtvis köpa sig vantar här? Nej tyvärr, nej tyvärr - för detta är en klappa händer-affär, klappa händer-affär osv) och skulle köpa en ansiktsrengöring och en ny fuktkräm. Hon i butiken överröste mig snabbt med en massa "supererbjudanden"! Köpte jag hela 3-stegs serien så skulle jag helt gratis få en reseförpackning också. Sen om jag köpte 2 saker så fick jag ytterligare en present, med bl.a. mascara o läppstift i. Jag valde länge och väl och tillslut blev det (som Lina skulle sagt) ett horrött läppstift. Dyrt men drygt hoppas jag. Väl framme i kassan smällde hon på en ytterligare fuktkräm som man kan ha om man är extratorr ngnstans. Jag blev fattig och fick kånka runt på en tung påse.
Innehåll:
- en rengöring x 2 (likadana, fast i olika storlekar)
- ansiktsvatten x 2
- ansiktskräm x 3
- ansiktsskrubb (som hete 7 days, men har inget med 7 dagar att göra)
- mascara
- läppstift x 2
- superfuktkräm

Är jag lurad? Jag vet inte, kanske får jag lika vacker hy som Lina och Pauline?
image109
Men vem har en chans mot sådana hetingar? (getingar?)

Kommentarer

Postat av: Kajsa

jävlars! vad gick det kalaset på?

2008-02-28 @ 16:58:54
Postat av: Danne

Du skulle sagt "stopp och belägg ditt gamla skägg" till henne.

2008-02-28 @ 18:57:03
Postat av: apan

hahaha!!! du är rolig du.

2008-02-28 @ 21:32:49
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Evelina Eklund

jäklar det blev en del men får hoppas allting funkar bra och så nu då :D
ni är jävligt snygga alla 3 kan jag upplysa henne om :)

2008-02-29 @ 00:18:24
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1338
Postat av: Pauline

alltså jag äe asful egentligen, jag har bara jävligt mycket smink ;)

2008-02-29 @ 05:23:30
Postat av: Ida

Kajsa: 690 :S

Danne: Svårt när de är så snälla och inställsamma. Jag är en svag människa ibland :D haha

Apa: Ida har sina ljusa stunder!

Evve: Ja jag är jättenöjd efter att ha provat en gång!
Tack, men jag kan nog inte jämföras med de två, de är en klass över mig ;)

Palle: Nej det är du inte, jag har sett dig utan smink! (lite halvt iaf)

2008-02-29 @ 19:10:22
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits