Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hipp hurra!

Idag fyller min pôse Erik 24! Fan va gammal han är!

När jag vaknade sprang jag ner till affären och köpte chiabatta (stavas hur?) och potatissallad och några skivor kalkonkött. Mm, vilken god frukost!


Han får andra delen i en ljudboksserie om Rom av mig. Yes, bra skit.


Grattis böset!

Kommentarer

Postat av: Erik

"ciabatta" stavas det. Du kan hälsa och gratta. ^^

2008-02-07 @ 11:33:51
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: apan

jaaa, gratta från mig!

2008-02-07 @ 12:40:07
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Lisa

Grattis Stor-Erik!

2008-02-07 @ 13:27:11
Postat av: Kaka

Ja det ska jag göra! Ja lôver!

2008-02-07 @ 15:40:08
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Kajsa

ja hälsa din karl och gratta från mig också!
men hallå, "fan va gammal han är!"?? *harkel host*
vad kallar du då mig egentligen? ;)
vill nog inte ha nåt grattis av dig när jag fyller år, haha!

kul att du valt att köpa en sån fin kamera förresten!

2008-02-07 @ 17:27:53
Postat av: Kaka

Kajsa: Hrm, mja det där kan ju misstolkas av alla över 24.. Skrev ju såklart bara så ifall Erik själv skulle läsa inlägget, bara för att bråka lite med honomm ^^

2008-02-08 @ 20:04:07
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits