Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Paj dag 2

Idag har det doftat paj i lägenheten igen. Jag slog till och gjorde blåbärspaj! Fick lite vaniljvisp av mamma som jag vispade upp också till ett smarrigt fluff! Mm, Gossip Girl och paj- kan det bli bättre? Ja det kan det nog. Skulle hellre sett på Top modell och ätit...ehm.. ja va ska vi dra till med? En Subway kanske.

image106

Jag började halv sju imorse och va tröttast av alla. Hade ett gäng ungar som babblade om allt allt ALLT man inte 
vill veta så tidigt på morgonen. Men det gick ändå rätt bra och jag njöt när jag vid ett sa till personalen som skulle stänga "Jag slutar snart jag, själv då?" Jag va nära att få en penna i huvudet! Haha! Det va brandövning också förut på jobbet. Det skulle vara klockan nio och kvart i nio satt jag och spelade spel med en unge medan de andra lekte som vanligt. Den andra personalen hade gått till iväg för att kopiera något. Då tjuter det! Jag fick hjärnsläpp och fattade först inte vad det va. Barnet jag spelade med måste ha sett skräcken i mina ögon! Men efter några sekunder samlade jag mig och sprang in i lekhallen och sa åt barnen att springa ut. Den andra personalen kom farandes och vi kutade ut och stod ute en stund. Jag funderade på om vi va toksnabba eftersom jag inte såg någon annan avdelning ute på gården. Efter några minuter kom rektorn och sa att killen som skulle sätta på brandlarmet för övningen råkade komma åt någonting så det va tjuvlarmet som hade gått. Hon sa att vi inte behövde springa ut en gång till, eftersom vi redan tränat nu en gång. Vi gick in och satte oss och pratade om brandlarm och övningar osv.

Då tjöt brandlarmet,och eftersom vi just sagt "Hör ni larmet så ska ni springa ut, ut fort som bara den och inte tänka på skor eller någonting!" så sprang alla barn ut och vi fröknar hängde på. Alla sprang ut i bara strumporna, några hann roffa åt sig sina skor men de flesta inte. Det va jättekallt och vissa barn hade bara linne. Efter ett tag fick vi äntligen komma in igen.

Kommentarer

Postat av: Danne

Tror du har snubblat lite med din text :)

2008-02-26 @ 22:28:54
Postat av: Kaka

Fixat!

2008-02-27 @ 17:28:50
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Evelina Eklund

Jo men det är ju ändå inge roligt att bara fota och inte kunna använda bilderna till något speciellt. De är för dåliga för att ställa ut ( kvalitets mässigt ). Samt att jag har så pass grova handikapp att jag just nu inte ska söka jobb, bland annat enligt arbetsförmedlingen. Så drar jag inte igång något själv så lär jag antagligen få gå här hemma :/

2008-02-27 @ 19:13:21
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1338

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits