Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

bloggtorka

Jag vet att det varit en förfärlig bloggtorka den senaste tiden. Flera anledningar, men det största är att jag inte har någon fungerande dator. Båda datorerna la av inom loppet av två timmar. Vet inte hur jag lyckades. Sen så har det vart mycket att tänka på, och sanningen att säga sån går det lite motigt. Dubbelhyra i februari, mina lönepapper har försvunnit så jag får ingen lön för december, allt med pappa och hans begravning och boupptäckning, bilen, post, lägenhet, allt allt. Och så ska vi ju flytta om några veckor så vi måste börja packa, och städa ut julen. Och  så lyckades jag får inte mindre än 3 parkeringsböter förra veckan. Hade ju ryggskott så jag hade inte en tanke på bilen eller så, eftersom jag ändå inte kunde sitta och köra. Bah. 600 spänn i toaletten.

Erik hade vart duktig igår medan jag jobbade och tagit bort granen och nästan alla julgrejer.

Men om vi har tur så rättar en dator till sig imorrn, lillebror kommer hem och ska försöka köra lite magi på den.Hur är det med er?

Kommentarer

Postat av: Kajsa

lilla söta ida! vet du vad jag tror? du har hamnat i en såndär ful jobbig negativ spiral. (och det skulle väl dom flesta som hamnar i den situation som du är i) men den goda nyheten är ju att det går att fixa. går det skit med nånting så smittar det lätt av sig så allt går skit. men det ordnar sig ju. alltid! tänk fina tankar om din söte far, om det mesta, så blir det nog bättre sen. och förresten, jag har saknat dig i bloggen.

och tack, jag mår ganska bra.

kraaaaam!

2008-01-16 @ 18:21:46
Postat av: Lisa

Jag vet at det är jobbigt nu och du har lyckats få extra mycket skit på dina axlar. Men du vet, mitt erbjudande kvarstår och om det är något annat jag kan göra för att hjälpa så säg till! Jag har förresten börjat släktforska. Det är hur kul som helst!!

2008-01-17 @ 12:11:25
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, det känns så skönt att veta! Hoppas inte det behös men ändå ^^

Kajsa: Ja jag försöker tänka att "Nu kan det iallfall bara bli BÄTTRE" Hoppas på mindre jävulskap nu. Börjar gå i rätt rikting - datorn fungerar nästan bra nu iaf.
Mn bara ganska bra? Det är sämre än bra. Hoppas det ordnar sig.

2008-01-17 @ 16:37:43
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits