Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Festrapport

Jag vaknade som vanligt nio och var trött, men rastlös i kroppen. Tvingade mig själv att somna om tills ungefär elva då jag och Erik skuttade upp och käkade spaghetti och köttfärssås. Ingen av oss var bakis, av någon anlednign, så det hurrar vi lite extra för!

Jag har alltid lite ångest efter en fest. Hade folk kul? Kände de sig välkomna? Åkte inte vissa lite tidigt? Varför? Och sådär håller jag på i några dagar. Alltid.

Träffade 3 i Pink Birds, väldigt kort i och för sig, hoppas de inte tyckte jag var tråkig, hann knappt prata med dom tyvärr. En mimare, en präst och en "queen of fucking everything".

Jag drack 5 öl, en halv grogg, vitt vin, smultronvin + sprite utan att lyckas bli nämnvärt full, därav den uteblivna bakfyllan.

Förra året skojbråkade Erik med någon så de ramlade in i vitrinskåpet (läs om det HÄR), igår skojbråkade han med någon så han trillade in i köksbordet och fick ett jack i huvudet som sprutade blod. Någon tappade ett glas i golvet, eller rättare sagt felbedömde bordsstorleken och ställde glaset bredvid, så det blev dammsugning och våttorkning. Haha, jag dansade också! Men en som var jätteduktig och jag gjorde allt för att hänga med, och vi sparkade med benen och snurrade.

Det kändes som det var lugnt, inga större skandaler eller något för skvallersidorna.

- Palle var löjligt snygg
- Lina bytte kläder mitt i festen
- Evve var skitsöt
- Emelie var, utan att veta om det, utklädd till Carolina Gynning
- Jag och Lina gjorde en pumpa!

Fan jag måste ta kort på pumpan kom jag på nu. Det glömde jag igår!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits